Lunch menu

Poniedziałek - piątek 12:30 - 16:00

Cena za zestaw: 20 zł

24.02 PONIEDZIAŁEK

Zupa: Krem z pieczonego buraka

Danie główne: Pieczone „pałki” z kurczaka z ryżem i surówką z marchewki

Danie wegetariańskie: Cukinia z ratatouille zapieczona pod serem

25.02 WTOREK

Zupa: Zupa ogórkowa z ziemniakami

Danie główne: Rumsztyk wołowy z cebulką, z frytkami belgijskimi i sałatką szwedzką

Danie wegetariańskie: Wegetariański makaron a’la bolognese

26.02 ŚRODA

Zupa: Krem z kukurydzy 

Danie główne: Pulpety wieprzowe w sosie koperkowym z ziemniakami i kiszonym ogórkiem 

Danie wegetariańskie: Pulpety warzywne w sosie koperkowym z ziemniakami i kiszonym ogórkiem 

27.02 CZWARTEK

Zupa: Rosół drobiowy z makaronem

Danie główne: Żeberka pieczone BBQ, z sałatką z kiszonego ogórka i smażonymi kartofelkami

Danie wegetariańskie: Pierogi ruskie

28.02 PIĄTEK

Zupa: Zupa rybna

Danie główne: Lasagna ze szpinakiem (wege)